Anklager mot kristne TV kanaler

Author picture

torsdag 10. januar 2019

dagensdebatt

Jeg skulle gjerne hatt noen flere konkrete eksempler. Det er mye snakk om svake sårbare grupper blant annet eldre, jeg føler jeg enda ikke har fått et ordentlig eksempel på dette.

I brennpunkt dokumentaren var det en ganske fornøyd gammel dame som likte kanalen og Sylvi. Og en dame som ikke likte hun følte hun ikke kunne se på Hotel Ceasar, og at de påminte henne når trygd kom.

Det må være grenser for hva man kan bli beskyldt for som er frivillig å se på.

Min familie ble frelst, gjennom kristen radio, for 30 år siden hørte mamma på en kristen kanal. Så sa en mann på radio at du må finne en ordentlig pinsemenighet, det holder ikke gå i statskirken, og en menighet som startet opp akkurat da ble anbefalt. Den menighet går vi fortsatt litt i den dag i dag. Jeg ble ikke kristen samtidig (jeg var kanskje 8 år), men var et par ganger i menigheten inntil jeg kanskje var rundt 12, så gjorde jeg valget selvstendig senere i en alder på 24 år. Da jeg ble frelst tok jeg en litt for raskt beslutning om å gå på bibelskole og det ble et dårlig opphold, så jeg ble ganske psykisk knekt og måtte avslutte etter bare 2 måneder. Da så jeg mye på Visjon Norge og de andre kanalene, i en overgangsfase. I flere år var jeg var mye alene, i mange år, det var fint å bare noen ganger kunne høre på vanlige mennesker snakke om Gud, på TV.

Jeg har knapt gitt noe til dem. Jeg har ringt inn noen ganger, men f.eks aldri møtt Hanvold, har selvfølgelig sett endel andre kristen ledere på stevner etc.

I det siste har jeg ikke sett så mye på. Men jeg og mamma så på et program som het “Jesusnett trygg tro” for en måned siden eller noe.

Jeg synes det er så åpenbart at de har båret varig frukt, at de som anklager må forklare meg bedre hva de mener, med begrunnelse.