En palestinsk taxisjåfør ble skutt og drept etter at han angivelig forsøkte å kjøre ned flere israelere utenfor Kfar Adumim-bosetningen på Vestbredden søndag. Foto: Reuters / NTB scanpix

Palestinsk kvinne og taxisjåfør drept etter angrep mot israelere

En palestinsk kvinne og en palestinsk taxisjåfør er skutt og drept på Vestbredden, etter at de skal ha angrepet israelere med kniv.

Ifølge den israelske regjeringshæren gikk kvinnen til angrep mot en israelsk kontrollpost utenfor Nablus nord på Vestbredden.

– Våre soldater og en tilskuer svarte med å skyte angriperen, heter det i en kunngjøring.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

LES: Stenger palestinske radiostasjoner

En palestinsk sikkerhetskilde bekrefter at kvinnen døde av skadene hun ble påført under skytingen.

Utenfor bosetningen Kfar Adumim øst for Jerusalem skal en palestinsk taxisjåfør ha forsøkt å kjøre bilen sin rett inn i en gruppe israelere, for deretter å hoppe ut og jage dem med kniv.

– Han forsøkte å kjøre over sivile. Da han ikke lyktes med dette, gikk han ut av bilen med en kniv og forsøkte å knivstikke dem. Terroristen ble skutt av en sivil og døde av skadene, heter det i en kunngjøring fra israelsk politi.

Over 90 palestinere er drept av israelske soldater og sivile siden 1. oktober, mange av dem etter å ha angrepet israelske bosettere og soldater.

16 israelere, en amerikansk turist og en eritreisk statsborger er på samme tid drept i palestinske angrep, de fleste av dem utført med kniv.

Les også
To israelere drept i knivangrep i Tel Aviv
Les også
Israel stenger palestinske radiostasjoner
Les også
Terrorrammet band avlyser i Oslo
Les også
Frykter at islamister i Israel går under jorden
Les også
Tre mennesker drept i skyting ved HebronIsrael-korrespondenten