Seks menn ble skutt i Malmö mandag kveld. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix

Tre drept og tre såret i skyting i Malmö

Tre menn ble skutt og drept utenfor en internettkafé i Malmö mandag kveld. Ytterligere tre er såret, og politiet har foreløpig ingen mistenkte.

De drepte skal være menn på henholdsvis 18, 20 og 29 år. Ingen er pågrepet for skytingen på åpen gate.

To av dem døde i løpet av de første timene etter skytingen. Tirsdag morgen kom beskjeden om at en tredje mann er drept, melder Sydsvenskan. Fra før er to andre drept, og tre er såret.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ifølge Aftonbladet skal politiet være på jakt etter en mørk bil.

Meldingen om skuddene utenfor en internettkafé kom like etter klokken 20 mandag kveld. Det ble først meldt om fem ofre, men ifølge politiet er en sjette person også skutt.

Politiet sperret av Drottninggatan, et område i nærheten av rettsbygningen i Malmö. Det ble også utplassert politi på akuttavdelingen på sykehuset i byen, dit ofrene ble brakt.

Politiet sperret av Drottninggatan, et område i nærheten av rettsbygningen i Malmö, etter at flere ble skutt mandag kveld. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix

Noen timer senere opplyste politiet at 18-åringen hadde dødd av skadene på sykehuset. Like over midnatt ble 29-åringen bekreftet drept, skriver Aftonbladet.

Politiet vil ikke ut med nærmere detaljer om hva som har hendt og hvem som er skutt, men har sagt det ikke er grunn til bekymring for publikum.

– Én eller flere har enten skutt fra en bil eller et fast sted mot personer som befant seg utenfor internettkafeen, sier Thomas Paulsson i Malmö-politiet.

Alle de sårede er menn. Så langt er det ingen mistenkte i saken, men politiet etterforsker drap og drapsforsøk.

En mann som bor i nærheten, sier til Aftonbladet at det hørtes ut som det ble løsnet mellom 15 og 20 skudd med et automatvåpen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

NTB-TT

Les også
To angrep mot jøder på få dager
Les også
Fra denne kirken spaner svensk politi på narkosalg
Les også
Muslimske demonstranter i Malmö: – Muhammeds hær er tilbake
Les også
Svensk politi skjøt mann som sa han hadde bombebelte
Les også
Jødisk forening i Sverige legges ned etter trusler