GROV MOBBING: Tenåringen skal
...
GROV MOBBING: Tenåringen skal ha blitt bundet fast med sølvteip et kors laget av gipsplater som var plassert én meter over bakken for å ligne en korsfestelse. Illustrasjonsfoto: Claudio Ungari/CC/Flickr
Kristen tenåring «korsfestet» av mobbere
Del
Fire menn står tiltalt for religiøst motivert mobbing etter en serie grove angrep mot en tenåring i Storbritannia.

Gutten, som nå er 18 år gammel, skal angivelig på bakgrunn av sin kristne tro ha blitt offer for gjentatte overgrep i perioden mellom juli 2014 og april 2015, ifølge The Telegraph.

Grove mobbeangrep

Hendelsene, som skjedde rundt om i Storbritannia, inkluderer blant annet angrep der tenåringen ble merket i ansiktet med kors og andre religiøse symboler, i tillegg til å bli bundet til et kors.

I enda et mobbeangrep skal tenåringen ha blitt bundet til en stol og deretter ha blitt tvunget til å ha en smukk i munnen. Han ble så tatt med utendørs der mobberne trakk opp underbuksen hans. Han ble så overlatt til seg selv med flere store kutt og blåmerker.

De fire tiltalte, som er i alderen mellom 21 og 37 år, avviser hendelsene som «krangler.

Mobbet på jobb

I juli 2014 skal tenåringen, som ikke navngis av juridiske årsaker, hadde begynt som lærling hos firmaet Direct Interior Solutions som driver med butikkdesign.

I løpet av de neste ni månedene reiste han på jobbreiser rundt i England sammen de fire mennene som nå står som tiltalte i mobbesaken. En av de tiltalte er ansvarlig for driften i firmaet.

– Han ble utsatt for mobbing på et tidlig stadium med dette teamet - som gikk langt utover det som kan beskrives som krangler, sa aktor Austin Newman i York Crown Court.

Han sa den første hendelsen oppsto da gjengen arbeidet i London. Tenåringen ble vekket på natten av den yngste mobberen, som ifølge aktor var «over ham med en spraydeodorant i den ene hånden og en sigarettenner i den andre».

– Han utladet deretter sprayen som sneiet tenåringens hode fordi han var rask nok til å trekke dynen over hodet sitt, sa Newman.

Benekter flere tilfeller

Aktoren beskrev deretter flere andre hendelser, inkludert en gang tenåringen angivelig ble tvunget på et kors laget av to gipsplater. Han ble bundet fast med sølvteip på korset som var én meter over bakken for å ligne en korsfestelse.

De tiltalte benekter flere tilfeller av trakassering og rasistisk grov vold mot tenåringen.

the telegraph,mobbing,mobbere,mobbet,storbritannia,direct interior,england,austin newman,york crown court,london,mobbesak,mobbeoffer,barn,unge,oppvekst,tiltalt,kpk,kristelig pressekontor,kristen,kristne,forfulgte kristne,trosforfølgelse,trosdiskriminering,diskriminering,rettergang,rettssak