Siv Jensen: Ap framstår som et politisk konkursbo

Frp-leder Siv Jensen mener Arbeiderpartiets svartmaling av Norge og manglende svar i integreringsdebatten er årsaken til motstandernes dårlige valg.

– Ap framstår for øyeblikket som et politisk konkursbo, sa Jensen da hun talte til partiets landsstyre lørdag, og fikk en god runde applaus.

Frp-lederen mener Ap baserte sin valgkamp «ene og alene» på en svartmaling av Norge som velgerne ikke kjente seg igjen i. Dessuten valgte Ap-leder Jonas Gahr Støre å angripe Frps retorikk framfor å diskutere saker som forbud mot nikab, lukkede asylmottak og segregering, fortsatte hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I sin tale tok hun også opp forestående forhandlinger med Venstre om mulig regjeringsdeltakelse.

– For oss er det politikken som er viktig, ikke hvem eller hvor mange som skal sitte i en regjering. Vi vil ikke ha makt for maktens skyld. Dette handler ene og alene om å vinne politiske gjennomslag, sa Jensen.

Hun varslet at Frps mål om å bli kvitt eiendomsskatten kommer til å bli «ualminnelig viktig» for Frp i forhandlinger og sonderinger framover.

I talen brukte hun også tid til å snakke om skole, en sak som Venstre har varslet blir sentralt for dem. Frp-lederen tok blant annet opp tiltak mot mobbing og styrking av yrkesfag som viktige.