LETER: – Vi vil bruke de øvrig
...
LETER: – Vi vil bruke de øvrige kanalene vi har både gjennom utenriksstasjonene, tidligere advokater eller andre. I tillegg undersøker vi om det er andre i nettverket til familiene vi kan få ut informasjonen gjennon, sier avdelingsdirektør Stephan Mo i UDI. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
UDI leter etter asylbarnfamilier
Del
Utlendingsdirektoratet (UDI) vet ikke hvor fem av de 30 familiene som omfattes av asylbarnavtalen, befinner seg.

Utviste barn, med familier, som har vært mer enn fire år i Norge og som ble sendt ut mellom juli i fjor og 18. mars i år, får vurdert sakene sine på nytt.

UDI mener 63 barn fordelt på 30 familier kommer inn under det nye regelverket. De må imidlertid få informasjon om at de kan søke på nytt, og fortsatt er det fem familier som UDI ikke har fått kontakt med, skriver Bergens Tidende .

Arbeidet med å spore opp barna starter mandag.

– Vi vil bruke de øvrige kanalene vi har både gjennom utenriksstasjonene, tidligere advokater eller andre. I tillegg undersøker vi om det er andre i nettverket til familiene vi kan få ut informasjonen gjennom. Dette vil være individuelt, avhengig av hvilket land og område disse familiene oppholder seg i, sier avdelingsdirektør Stephan Mo i UDI til avisen.

stephan mo,udi,asylbarn,asylbarn-udi-leter,innenriks,nyheter,politikk,Flyktninger og asylsøkere,norge,Riksnyheter