SNAKKER OM TRO: Artisten Justin Bieber ble nylig intervjuet av musikkbladet Billboard, og har skapt overskrifter gjennom å snakke om både foreldrene sine og den kristne troen sin. FOTO: Disney | ABC Television Group/CC/Flickr

Tok journalist med til kirken

Artisten Justin Bieber er ikke snauere enn at han inviterte journalisten med seg til kirken etter at intervjuet var over.

Bieber ble nylig intervjuet av musikkbladet Billboard, og har skapt overskrifter gjennom å snakke om både foreldrene sine og den kristne troen sin. Nå får han også oppmerksomhet for det han gjorde etter at intervjuet var gjennomført.

LES: Bibel-Bieber søker trøst i troen

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ifølge The Christian Post tok Bieber med seg journalisten på møte i menigheten City Church i Seattle, hvor den profilerte forfatteren og predikanten Judah Smith er pastor.

Både Bieber og journalisten tok plass på første rad, og lyttet til Smiths tale, med tittelen. «Jesus er Gud». Utdrag av talen gjengis i intervjuet.

– Han [Jesus] er det vennskapet du har lengtet etter hele livet. Hvis du tror det av hele ditt hjerte og med hele deg, da vil jeg be deg om å løfte hånden din i det jeg teller til tre», sa Judah Smith.

Holder kontakten

Smith skal ha blitt en viktig person i Biebers liv, og de pleier tett kontakt:

– Vi tekster hverandre nesten daglig, og det er ikke lenger bare jeg som sender bibelvers til ham. Han sender de til meg, sammen med oppmuntrende tanker og emoticons [smilefjes], sier Smith.

– Jeg ønsker å hjelpe ham og beskytte ham, men vi stiller opp for hverandre, legger han til.

Mer komfortabel med troen

I intervjuet med Billboard uttrykker Bieber at han har lettere for å akseptere troens mysterier nå, sammenlignet med før, da han pleide stille spørsmål med alle de små detaljene i Bibelen. Bieber gir Smith noe av æren for dette

– Jeg er kommet hit for å lytte til ham og høre hva han har å si. Jeg hadde mange spørsmål til ham om ting jeg ikke forstod. ’Hvorfor er det sånn? Hvordan fikk alle de dyrene plass i Noas ark, egentlig? fortalte han til journalisten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
«Bieber-konvertering» går verden rundt
Les også
Ber for Bieber
Les også
Hun står midt oppe i Bieber-hysterietElisabeth Norheim
Les også
Bibel-Bieber søker trøst i troen
Les også
Justin Bieber på bibelstudier med Selena