Unge parisere i stille ettertanke ved en av kafeene som ble angrepet i terrorangrepet i Paris fredag kveld. Foto: Benoit Tessier / Reuters / NTB scanpix

Finsk politi bedt om hjelp etter Paris-angrepet

Finsk politi er blitt bedt om å bistå med hjelp til identifisering av fingeravtrykk i forbindelse med etterforskningsarbeidet etter terrorangrepet i Paris.

Det er den finske centralkriminalpolisen som skal bistå. Ifølge politiet gjelder det identifisering av fingeravtrykk.

Ifølge politidirektør Seppo Kolehmainen har de nettopp startet arbeidet og det er for tidlig å si noe om resultatet av dette. Tross forespørselen avviser han at det er noen forbindelse mellom det som skjedde i Paris og til Finland.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Levningene av ytterligere to gjerningsmenn ble identifisert av fransk politi søndag kveld. Ifølge en talsmann for fransk påtalemyndighet, ble de identifisert via fingeravtrykk. Den 29 år gamle Omar Ismail Mostefai var den første av gjerningsmennene som var blitt identifisert søndag morgen.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Innlegg av Dagen.

Les også
Anundsen har bedt om ny trusselvurdering fra PST
Les også
I møte med terrorens ondskap
Les også
Frankrike bomber IS i Syria
Les også
– Tyrkia avverget terrorangrep fredag
Les også
– Hollande vil ha unntakstilstand i tre måneder