Marsjerer for Jesus

Kommende lørdag blir det Jesus-marsj i Kristiansand. Arrangør er menigheten Assembleia de Deus Ministerio Cristo vem. Den er i hovedsak brasiliansk, men har også norske medlemmer.

– Vi vil formidle at Jesus er kongen og at han kommer tilbake. Folket skal ut og forkynne Guds evangelium, at andre må bli kjent med ham og ikke være redd ham, sier menighetens pastor Michele Paulsen som selv er fra Brasil.

Hun opplyser at ogsåFila­delfia Vennesla og en eritreisk menighet er med på arrangementet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Lørdag fortalte Dagen om Jesus-marsjen i Sao Paolo i slutten av mai som er den største i sitt slag i verden. Den samlet rundt 350.000 mennesker, ifølge brasiliansk politi. Arrangørene mente det kan ha vært rundt tre millioner til stede.

– Noen kommer fra Brasil for å være med i marsjen vår, forteller Paulsen.

Hun har også hørt fra folk som vil komme fra Haugesund, Stavanger, Lyngdal og Arendal.

Med på laget har deJørn Strand ogHimmelekspressen, som har teltmøter i Kristiansand denne uken. Marsjen skal gå fra parken Retrenchementet, med det lokale navnet «Tresse», gjennom Kvadraturen og tilbake.

Ønsker bredde

Iført like t-skjorter skal de be, synge og prise Herren, opplyser Paulsen. Det er tredje året hun går i bresjen for en slik marsj i Kristiansand. Hun forteller om en tydelig opplevelse av et kall fra Gud for å sette i gang.

– Jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre det, men Jesus viste meg mennesker som kunne hjelpe meg, forteller hun.

Håpet er å samle en stor bredde av kristne fra forskjellige menigheter.