Kristin Wennemo Malmin har tidligere jobbet som journalist i Utsyn, vært utsending for Norsk Luthersk Misjonssamband i Tanzania, informasjonssjef ved Diakonova og redaktør for Ungdom og Tiden. FOTO: Agenda 3:16

Ny redaktør i Agenda 3:16

Kristin Wennemo Malmin er ansatt som ny redaktør i Agenda 3:16 etter Kristina Hvarnes Andersen.

Wennemo Malmin har tidligere jobbet som journalist i Utsyn, vært utsending for Norsk Luthersk Misjonssamband i Tanzania, informasjonssjef ved Diakonova og redaktør for Ungdom og Tiden.

– Agenda 3:16 er et veldig godt blad slik det er i dag, så sammen med det gode teamet håper jeg vi kan fortsette å utvikle bladet ved å lage livsnære, utfordrende og spennende reportasjer til de som leser bladet, sier Wennemo Malmin til KPK.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ifølge henne er det ca. 10000 abonnenter og sannsynligvis enda flere lesere enn det.

Hun har også vikariert som redaktør i Agenda 3:16 i halvannet år. Wennemo Malmin er for tiden i en stilling som konstituert informasjonsansvarlig i Menneskeverd.

Hun tiltrer redaktørstillingen i Agenda 3:16 i august.

Inspirere til tro

– Jeg trivdes veldig godt i Agenda 3:16 da jeg var vikar for redaktør Kristina Hvarnes Andersen. Å være redaktør for Agenda 3:16 er en spennende og meningsfull utfordring som jeg gleder meg til å komme tilbake til, sier Kristin Wennemo Malmin.

Den påtroppende redaktøren sier at ønsket for Agenda 3:16 er å inspirere og utfordre til tro og engasjement blant leserne.