Verken Israel eller militante palestinere sier de har noen planer om å trappe ned angrepene. Her stiger røyk opp etter et flyangrep i Gaza by søndag. Foto: Khalil Hamra / AP / NTB scanpix

Tre palestinere drept i nytt angrep på Gazastripen

Tre palestinere, blant dem en gravid kvinne, er drept i et israelsk flyangrep nord på Gazastripen søndag kveld, ifølge helsedepartementet i Gaza by.

33 år gamle Amani al-Madhoun var ifølge helsedepartementet gravid i niende måned da hun ble drept sammen med to menn, en av dem en slektning.

Flere detaljer om flyangrepet, som skjedde i byen Beit Lahiya, er foreløpig ikke kjent.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Lørdag ble en annen gravid kvinne drept i Gaza by, sammen med sin 14 måneder gamle niese. Palestinske kilder sier de ble drept i et israelsk luftangrep, men det israelske forsvaret benekter å ha noe med hendelsen å gjøre. Israelerne sier de ble drept av en palestinsk rakett, og det har foreløpig ikke latt seg gjøre å bringe de motstridende versjonene av hendelsesforløpet i overensstemmelse.

Totalt er minst 15 palestinere, hvorav minst 8 militante, drept siden kampene blusset opp lørdag. Tre sivile er drept i palestinske rakettangrep i Israel.

Over 600 raketter er skutt mot Israel, som har svart med å angripe flere hundre mål på Gazastripen, opplyser det israelske forsvaret.