SANGER: Artisten Justin Bieber da han var gjest på talkshowet "Senkveld med Thomas og Harald" i 2015. Nå er 24-åringen forlovet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Justin Bieber priser Gud etter forlovelse

Popartisten bekrefter at han og modell Hailey Baldwin er forlovet. «Guds timing er perfekt» skriver artisten i sosiale medier.

Popsangeren Justin Bieber (24) og den 21-år gamle modellen Hailey Baldwin har forlovet seg. Dette bekrefter Bieber på sin Instagram-konto tirsdag etter at flere medier omtalte saken over helgen.

Bahamas

Ifølge TV2.no skjedde frieriet på Bahamas 7.juli, der Bieber gikk ned på kne på en restaurant foran mange mennesker. Sikkerhetsvaktene til Bieber skal ifølge flere medier ha bedt restaurantgjester om å legge vekk sine mobiler fordi «noe veldig viktig var i ferd med å skje».

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I et tidligere intervju har Baldwin vært åpen om sin kristne tro, og Bieber er som kjent aktiv i Hillsong Church. Han og Baldwin har kjent hverandre i fire år, og har truffet hverandre med jevne mellomrom.

INSTAGRAM: Justin Bieber bekreftet forlovelsen og sine følelser for Baldwin på Instagram tirsdag. Foto: Skjermdump Instagram

Priser Gud

På Instagram priser superstjernen Gud for forholdet.

«Hailey jeg elsker alt ved deg! Jeg lover å lede vår familie med ære og integritet slik at Jesus gjennom sin Hellige Ånd kan veilede oss i alt vi gjør og i enhver beslutning vi tar. Mitt hjerte er ditt, og jeg vil alltid sette deg først», skriver Bieber blant annet på Instagram under et bilde av ham selv sammen med Baldwin.

Videre skriver han at han ser frem til å være et forbilde på et sunt og kjærlig ekteskap, og at Guds timing virkelig er perfekt.

«Vi ble forlovet på den sjuende dagen i den sjuende måneden, tallet sju er tallet for åndelig perfeksjon, det er sant, google det! Er ikke det sprøtt?» skriver han videre.

Til slutt siterer popstjernen Ordspråkene 18.22: «Den som har funnet en hustru, har funnet lykke, og har fått en god gave fra Herren».

Innlegget har i skrivende stund over 8 millioner likerklikk.

Les også
Medier: Justin Bieber forlovet med modell
Les også
Hillsong-pastor får abort-kritikk
Les også
Kygo klar for konsert i Israel
Les også
Bieber kjeftet på paparazzier utenfor kirken
Les også
18 år gamle Hanna har oversatt verdens mest populære Hillsong-låt