Tre menn siktet for terrorplaner i Storbritannia

Britisk politi har siktet tre menn fra London for terrorplanlegging, melder BBC. Mennene ble pågrepet før angrepet i Manchester.

Pågripelsen skjedde i forrige uke, melderReuters. En 24 år gammel mann er siktet for flere punkter, inkludert å ha planlagt å utføre en terrorhandling mellom 25. mars og 18. mai.

En 18-åring er siktet for å ha planlagt å bistå en person med å begå en terrorhandling, mens en 27-åring er siktet for å ha sittet på informasjon som kunne hjulpet politiet med å pågripe 24-åringen og stille ham for retten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I tillegg til de tre som er siktet for brudd på antiterrorlovene, er en 25 år gammel mann siktet for å ha konspirert med 27-åringen om å besitte et våpen eller en imitasjon av et våpen «med mål om å frembringe frykt for vold».

Mennene skal fremstilles for en domstol i London fredag.

Les også:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Innlegg avDagen.