ÅNDELIG: ICEJ har en åndelig historieforståelse som forutsetning. Hvis Gud holdes utenfor, er ICEJ umulig. Konflikten de er engasjert i handler om politikk. Men den handler om mer enn politikk. Den handler om en dyp opplevelse av urettferdighet. Den handler om en sterk kjærlighet til det folket som har gitt verden evangeliet, det folket Jesus Kristus selv kom fra, skriver Tarjei Gilje. På bildet ser vi ICEJ Norges leder Dag Øyvind Juliussen,  Foto: Tarjei Gilje

«Vi er glade i Israel fordi vi er glade i Jesus»

Religionspopulister kan skape Trump-tilstander i Norge

debatt

Et økende antall kristne virker til å rømme fra avisene som berører kritiske elementer blant kristne. Ideelt skal visstnok ikke kristne kritiseres overhodet, men beskyttes fra all kritikk, mens alle andre enn dem selv kommer gjerne kan komme i søkelyset.

Jubel i KABB etter budsjettendring

forhandlinger

Kristent Arbeid Bland Blinde (KABB) må likevel ikke legge ned sin produksjon av kristne lydbøker. Ikke bare får de beholde tilskuddet sitt, men de får en økning fra i fjor.

Et oppgjør med kulturliberalismen

bokanmeldelse

Herland vil være en vekkerrøst. Og når folk sover i et hus som brenner, må det ropes høyt. Jeg er ikke enig i alt hun skriver. Men hun utfordrer!

Skatten

andakt

For der skatten din er, vil også hjertet ditt være. Matt 6:21