JÆREN: 13 år gamle Sunniva Øde
...
JÆREN: 13 år gamle Sunniva Ødegård ble funnet død ved Åvegen på Varhaug natt til mandag. Foto: Privat / NTB scanpix
Sunnivas foreldre: – Savnet er veldig sterkt
Del
Foreldrene til 13 år gamle Sunniva Ødegård, som ble drept natt til mandag, takker for all støtte og bistand de har fått.

Bistandsadvokat Harald Øglend har sendt en uttalelse på vegne av familien til mediene. Her skriver foreldrene at Sunniva var en skoleflink, sprudlende og glad jente som ofte fikk besøk av venner.

– Savnet etter Sunniva er veldig sterkt og det går veldig opp og ned. Savnet og sorgen blir spesielt sterkt når vi er alene og vi får tid å tenke over alt som har skjedd. Vi holder oss mye hjemme og får besøk av venner og familie som uttrykker sin medfølelse, skriver foreldrene.

Alle svarene

Familien takker for all støtte og bistand de har fått, deriblant fra kommunens kriseteam og politiets pårørendekontakt. I tillegg takker de alle som var med å lete etter Sunniva da hun forsvant.

– Selv om vi har fått en del svar på hva som har skjedd, håper vi på at videre etterforskning til slutt vil gi oss alle svarene på hva som skjedde med Sunniva natt til mandag 30. juli.

– Vi synes det er tragisk at det er en lokal ung mann som er siktet for drapet, og vi tenker også på hvordan hans foreldre må ha det nå.

Være i fred

Familien ber om forståelse for at de har et sterkt ønske om å få være i fred.

– Vi må planlegge begravelse og trenger tiden alene, sammen med våre nærmeste.

13 år gamle Sunniva Ødegård ble funnet død ved Åvegen på Varhaug natt til mandag. En 17-åring er siktet for drapet.

paywall