Generalsekretær Stig Magne Hei
...
Generalsekretær Stig Magne Heitmann i Åpne Dører går av på grunn av helsa. Foto: Dagen-arkiv
Heitmann går av i Åpne Dører
Del
På grunn av helsa går Stig Magne Heitmann av som generalsekretær.

- Jeg kan bekrefte at Heitmann går av som generalsekretær på grunn av helsa, sier daglig leder Rita Aasen til Dagen.Hun er selv den som går inn som fungerende generalsekretær inntil videre.Det er ingen akutt situasjon som gjør at Heitmann fratrer stillingen. Han har over tid vurdert sin helsesituasjon og funnet at det er tid for å trappe ned, på eget initiativ.

Informasjon, undervisning og forkynnelseHeitmann er for tiden delvis sykmeldt, men kommer ifølge Aasen tilbake i full jobb om ikke lenge, da i en stilling hvor han skal jobbe med informasjon, undervisning og forkynnelse.Rita Aasen har jobbet i organisasjonen i et drøyt år, men har et langvarig forhold til Åpne Dørers arbeid som frivillig. Hun vil på spørsmål fra Dagen ikke svare på om hun kommer til å søke på stillingen som generalsekretær når denne lyses ut. Styret vil ifølge Aasen ta seg god tid med å finne Stig Magne

Heitmanns etterfølger og innleder nå en utlysningsprosess.

Åpne Dører arbeider for forfulgte kristne verden over og har kontorer i en rekke land. Arbeidet i Norge blir ikke påvirket av Heitmanns avgang.(DAGEN)