Gutt og kvinne knivdrept i Kristiansand

Både gutten og kvinnen som ble knivstukket i Kristiansand mandag, døde av skadene. Politiet leter etter den eller de som sto bak knivstikkingen.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 16.10. Hendelsen skjedde inne på området til Wilds Minne skole, like ved en ballbinge. De første meldingene gikk ut på at en kvinne og et barn var knivstukket, og at begge var kjørt til sykehus med alvorlige skader.

– Klokken 17.46 fikk Agder politidistrikt bekreftet at kvinnen omkom som følge av skadene. Like etter klokken 18.00 fikk politiet melding om at også gutten døde, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jakter gjerningsmann

Et stort område rundt skolen var sperret av mandag kveld. Politiet etterlyser vitner til det som skjedde, og ber dem kontakte politiet dersom de har opplysninger om saken. Ingen er pågrepet.

– Vi jobber med å identifisere ofrene for så å kontakte pårørende. Parallelt pågår en stor politiaksjon hvor vi leter etter en eller flere gjerningspersoner, sier Klausen.

Holdt innendørs

Rektor Anne Marie Mauland Mansoor ved Wilds Minne skole sier tilFædrelandsvennen at ingen elever var direkte involvert i hendelsen. Det skal ifølge henne heller ikke ha vært elever som så hva som skjedde.

– Dette skjedde på slutten av dagen på et tidspunkt da elevene på SFO hadde innetid. Elevene så bare alle blålysene gjennom vinduene. Alle ble holdt innendørs til de ble hentet av foresatte, sier hun.

En planlagt juleavslutning på skolen mandag ettermiddag ble avlyst som følge av hendelsen.