FORNØYD: Sjefredaktør i Dagen,
...
FORNØYD: Sjefredaktør i Dagen, Vebjørn Selbekk. Foto: Markus Plementas, KPK
Hvem mener du fortjener en kristen hederspris?
Del
For fjerde år på rad skal vi hedre enestående innsats i Kristen-Norge.

 

Nå er det for sent å forslå kandidater til årets pris.

Les mer:

 

Hvem mener du fortjener Dagens hederspris 2018? Nå kan du stemme på din favoritt! :) Flekkerøy Soul Children · Spør-bestefar · Porsgrunn Frikirke · Norkirken Tromsø

Posted by Dagen on  17. mars 2018

 

-----------

s hederpris er en gave på 25.000 kroner som går til en ildsjel på grasrota i Kristen-Norge. Hvem som helst kan foreslå sin kandidat. Foto: Dagen
Årlig deler Dagen ut en gave på 25.000 kroner til en ildsjel på grasrota i Kristen-Norge.

Foreslå din kandidat - bruk skjemaet lenger ned på siden!

 

I fjor ble mannen bak «Veien til Betlehem» anerkjent med Dagens hederspris:

 

DAGENS HEDERSPRIS: Mannen bak Veien til Betlehem ble anerkjent med Dagens hederspris. *Hva mener du? En verdig vinner?...

Posted by Dagen on  28. mai 2017Året før ble
ble ekteparet Liv Hilde og Helge Tønnes Langåker tildelt Dagens hederspris for det kristne ungdomsarbeidet Young Life på Karmøy.

Hvem er DIN kandidat?

Nå kan du foreslå din favoritt til Norges eneste kristne grasrotpris. Den kan bety en betydelig forskjell for et lokalt kristent arbeid.

– Prisen ga oss en omtale som gjorde at vi ble mer kjent lokalt. Dette ga oss en enda større goodwill, fortalte Helge Tønnes Langåker, som mottok prisen i 2016.

Etter at de fikk prisen har ekteparet blitt invitert til flere steder for å ha foredrag om ungdomsarbeidet de driver.

– Vi opplever også at flere ble bevisste på hvor viktig det er at voksne involverer seg i ungdomsarbeid.

 

Den første vinneren av hedersprisen var Grimstad-damen Karin Haugnes . Hun fikk den for sitt engasjement Grimstad Misjonskirke.

 

– Vi fikk mye oppmerksomhet etter at vi fikk prisen. Det er mange flere som vet om oss nå, og vi har fått flere sponsorer og givere, har Haugnes tidligere fortalt i Dagen.

Blir til fem kandidater

Når vi har fått inn en stor bunke med gode kandidater, setter en jury i redaksjonen i Dagen seg ned for å nominere fem kandidater til Dagens hederspris, deretter åpner vi for avstemning her på Dagen.no.

Bruk skjemaet over for å sende inn ditt forslag til hederspris-kandidat nå!

Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen. Foto: KPK
Kristen-Norge er viktig for oss. Ofte intervjuer vi i Dagen generalsekretærer, prester, teologer og andre kristne ledere som har en offentlig rolle. Samtidig er vi klar over at de som gjør arbeidet på grasroten er frivillige. Det er de som er motoren i norsk menighetsliv. Vi ønsker å løfte frem noen slike forbilder, og gi dem et ekstra løft, sier Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen.