Foto: Fotobyline
Tar avskjed med politikken på Youtube
Del

Tidligere byutviklingsbyråd i Bergen, Filip Rygg, tar avskjed med bergenspolitikken gjennom en video på Youtube. Den profilerte KrF-politikeren forteller her at han nå blir kommunikasjonssjef i tankesmien Skaperkraft.

I videoen forteller Rygg at han snart tar med seg familien over fjellet til Østlandet, og det betyr samtidig at den profilerte KrF-politikeren ikke lenger blir en del av bystyret i Bergen. Det gjør han med blandede følelser.

– Jeg håper ikke det er et permanent farvel til politikken. Jeg elsker politikk, men tror det er bra for både den og meg at jeg tar en pause. Jeg har vært i politikken i ti år og det har vært morsomt alle årene. Nå er det tid for å gjøre noe annet, det føles riktig å skifte nå, sier han til Bergens Tidende.

Skryt

Filip Rygg høster også ros fra Svein Roger Selle i PR-byrået MK Norway for måten han offentliggjør den nye jobben på.

– Jeg synes det var en liten genistrek å lage en slik video om seg selv og fortelle og annonsere. Den står til seks i idé og fem pluss i gjennomføring, slik jeg ser det, mener Selle.

Han legger til at videoen til Rygg vitner om en person som har et bevisst og smart forhold til kommunikasjon.

Rygg starter som kommunikasjonssjef i Skaperkraft i august. Han var selv med å etablere tankesmien, og målet er at den skal bidra til debatt og engasjere til aktiv samfunnsbygging. Skapekraft er inspirerert av Bibelens grunnleggende verdier og klassisk kristen tenkning.

Se video av Filip Rygg.