Hard musikkfest i skjærgården
Del
I dag sparkes Skjærgårds Music & Mission i gang på Risøya utenfor Tvedestrand i Aust-Agder.

Dette skjer i sommer: Sjekk Stevneguiden.no

Nytt av året er et mer tilrettelagt program og eget overnattingsområde for unge voksne over 20 år. I tillegg skal toalettanlegget være oppgradert og campen utvidet.

Les også: En festival vil bli større, en vil bli litt mindre

For første gang kommer det australske rockebandet Newsboys til Skjærgårds Music & Mission Festival . Bandet har gitt ut 16 album og har siden 2009 hatt Michael Tait fra DC Talk som vokalist.

Bli med i Dagens sommerkampanje.

Del ditt sommersmil-bilde i avisendagen på Instagram.

Bruk emneknaggen #smilidagen

Smil etter smil - les mer her

Det amerikanske musikk-kollektivet Gungor bak albumet «I am mountain» har avlyst sin opptreden av personlige årsaker. I stedet kommer det britiske teknodans-bandet LZ7, som er i samme sjanger som det norske bandet Jesus Loves Electro.

– I England driver LZ7 mye med skoleevangelisering. De er opptatt av å være vitner og lage events for ungdom. Konserter er bare en bit av arbeidet de gjør, sier Jarle Storebø, daglig leder i Skjærgårds M&M, til Dagen.

En tredje headliner er det norske, kristne heavy metal-bandet Extol. Etter en pause på fem år ble bandet gjenforent i 2012 og gav ut en ny plate i fjor. Bandet består nå av Peter Espevoll, David Husvik og Ole Børud.

– Det kommer folk fra USA ens ærend for å høre dem, sier Størebø.

Også Sigvart Dagsland kommer for å briljere fra sin 25 år lange fartstid som artist.

stevneguiden.no,musikk,david husvik,dc talk,extol,jarle storebø,jesus loves electro,lz7,michael tait,newsboys,ole børud,peter espevoll,sigvart dagsland,skjærgårds,skjærgårds music & mission,teknodans