Erik Selle, partileder i De Kr
...
Erik Selle, partileder i De Kristne.
De Kristne-leder tar avstand fra «22.juli-profetien»
Del
- Gabrielsen ble anbefalt å trekke seg. Det måtte ryddes opp, det måtte tydeliggjøres for velgerne hva vi som parti står for, sier partileder i PDK, Erik Selle.

Denne uken trakk Jan Ernst Gabrielsen seg fra vervet som fylkesleder i Vest-Agder etter å ha gitt støtte til boka «22. juli-profetien».

LES: Partisekretæren tar sterk avstand fra 22.juli-profetien.

Fredag utfordret KrF Lyngdals Sten Sørensen Partiet De Kristne til å advare mot boka «22.juli-profetien». Han mente at partileder Erik Selle ikke hadde tatt et godt nok oppgjør med boka ved å si at den ikke er del av PDKs valgkampmateriale.

Nå har Selle uttalt seg seg overfor NRK Sørlandet om saken:

- Gabrielsen ble anbefalt å trekke seg. Det måtte ryddes opp, det måtte tydeliggjøres for velgerne hva vi som parti står for, sier han til NRK.

- Blir det veldig viktig for folk å stå for noe annet enn det partiet står for, regner jeg med at man trekker konklusjonen selv, sier han.

Se innslaget fra NRK Sørlandet her .

Sørensen er glad for at tydeligheten han etterlyste, nå er kommet, og skriver følgende på sin facebook-side:

- Partileder Erik Selle har på NRK-TV, Distriktssendingen Sørlandet kommet med oppklaring over at tillitsvalgte har anbefalt boken - «22. juli-profetien».

- Det var viktig og nødvendig når mange tillitsvalgte har anbefalt den. Jeg har fått den avklaringen jeg etterlyste, og det er bra for velgerne å få vite hva Partiet De Kristne står for og ikke står for. Dette var gledelig.

partiet de kristne,erik selle,sten sørensen,22. juli-profetien,nrk sørlandet