Forkynner hjelper menigheter å få pengestøtte
#arbeidsdagen: K-stud ansetter pinseforkynner – ønsker mer voksenopplæring i Kristen-Norge.
FORKYNNER: Pinseforkynner Pål Helmersen er ny prosjektrådgiver i K-stud. Foto: Terje Gustavsen
FORKYNNER: Pinseforkynner Pål
...
FORKYNNER: Pinseforkynner Pål Helmersen er ny prosjektrådgiver i K-stud. Foto: Terje Gustavsen
Del

Pål Kristian B. Helmersen er ansatt som prosjektrådgiver for å stimulere til mer opplæring blant ungdom og voksne i Kristen-Norge. Målet er at flere skal søke støtte til kurs hos K-stud.

Helmersen er forkynner i Pinsebevegelsen og aktiv i Familiekirken Mandal. I menighetsarbeidet har han selv brukt støtteordningen aktivt.

– Jeg vet av erfaring hvor kjærkommen den økonomiske støtten K-stud formidler kan være, sier Helmersen til Dagen.

Helmersen skal blant annet drive oppsøkende virksomhet for å gjøre menigheter oppmerksom på muligheten for å søke tilskudd til kurs og opplæring.

På grunn av koronapandemien har mange forkynneroppdrag blitt satt på vent det siste året, og dermed bruker Helmersen anledningen til å gå inn i et midlertidig engasjement hos K-stud.

– Jeg håper å kunne bidra til at K-studs ordninger, muligheter og ressurser i enda større grad vil bli kjent og anvendt. Personlig ser jeg frem til å bli enda bedre kjent med bredden av kirke- og organisasjonslivet Kristen-Norge, sier pinseforkynneren.

K-stud forvalter statsstøtte til kurs og studiegrupper hos en rekke kristne trossamfunn og organisasjoner. Helmersen vil jobbe både fra Oslo og Mandal.

Også daglig leder i K-stud Hege Fossum fremhever Helmersens menighetserfaring som en styrke i stillingen, og sier Helmersen vil fungere som en god ambassadør og veileder for organisasjonen.

----------

Arbeidsdagen er Dagens nye spalte om nyansatte i Kristen-Norge. Har du fått ny jobb? Tips oss gjerne.

arbeidsdagen,k-stud,familiekirken mandal,tilskudd,pål kristian helmersen,jobbskifte,jobb,arbeidsliv