Bildet viser Polaris Medias ko
...
Bildet viser Polaris Medias konsernsjef Per Axel Koch presentere konsernets resultater for fjerde kvartal 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Polaris Media inngår samarbeidsavtale med Mentor Medier
Del
Mediekonsernene Polaris Media og Mentor Medier inngår en strategisk samarbeidsavtale.

– Gjennom samarbeidsavtalen skal vi finne fram til løsninger som kan styrke begge parter, sier konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media og konsernsjef Per Magne Tveiten i Mentor Medier i en pressemelding.

Polaris Media kjøper samtidig 12 prosent av aksjene i Mentor Medier. Mentor Medier har en aksjepost på 17,8 prosent egne aksjer, og det er en del av denne aksjeposten som nå selges til Polaris Media, står det i pressemeldingen.

Kjøpet omfatter 690.977 aksjer. Total kjøpesum for aksjeposten er 28,3 millioner kroner. Mentor Medier – som blant annet eier Vårt Land og Dagsavisen – vil få tilgang til «større ressurs- og utviklingskapasitet og være bedre rustet i den pågående digitale transformasjonen», skriver Medier24.

– Vi ser med spenning fram til et tettere samarbeid med Mentor Medier, som består av sterke mediehus med en lang historie. Vi har tro på at dette partnerskapet vil være av stor verdi for både Mentor og Polaris, sier Koch.

Polaris-Media-samarbeidsavtale,innenriks,nyheter,Økonomi og næringsliv,Børs og marked,norge,Riksnyheter,per magne tveiten,vårt land,per axel koch