Slik abonnerer du på Dagens podkaster
Dagen har nå to podkaster som kommer ut ukentlig. Her får du vite hvordan du abonnerer på dem.
UKENTLIGE PODKASTER: Dagen har startet to podkaster som kommer ut ukentlig. Foto: Tore Hjalmar Sævik
UKENTLIGE PODKASTER: Dagen har
...
UKENTLIGE PODKASTER: Dagen har startet to podkaster som kommer ut ukentlig. Foto: Tore Hjalmar Sævik
Del

I nesten to år har redaktør Tarjei Gilje og journalist Tore Hjalmar Sævik laget podkasten «Tore og Tarjei». Podkasten tar for seg både dagsaktuelle hendelser og de temaene Dagen skriver mye om. Som oftest er det også med en aktuell gjest i studio. «Tore og Tarjei» kommer ut hver torsdag.

I tillegg har Dagen startet med podkast av lederartikler og kommentarer fra sjefredaktør Vebjørn Selbekk. Her leser Selbekk selv inn sine egne kommentarer, slik at du kan høre dem når det passer for deg. Podkasten heter «Dagen mener - Med Vebjørn Selbekk».

Begge disse podkastene er tilgjengelige i alle podkast-apper - både Spotify, Google Podcast og iTunes. For å sikre at du får med deg alle episodene som kommer, anbefaler vi at du abonnerer på dem. Dette gjøres med noen få tastetrykk. Fremgangsmåten er svært lik i de ulike appene. Her får du oppskriften på hvordan det gjøres hos tre av de største podkastappene.

Spotify

Åpne Spotify og skriv «Dagen mener» i søkefeltet øverst til venstre. Under «toppresultater» dukker da podkasten opp. Trykk inn på denne podkasten og huk av for «følg». Da får du med deg alle nye episoder av podkasten.

. Ønsker du å følge Tore & Tarjeis podkast gjør du det samme, men skriver inn «Tore & Tarjei» i søkefeltet. Her ligger det over 100 episoder i arkivet, og det kommer nye til hver torsdag.

I hovedmenyen på Spotify kan du søke etter musikk og podkaster i søkefeltet øverst på skjermen.
Skriv inn «Dagen mener» i søkefeltet. Da dukker podkasten «Dagen mener - Med Vebjørn Selbekk» opp.

Inne på siden til podkasten kan du velge å følge podkasten. Da vil du få med deg alle nye episoder som kommer ut. Trykk på «follow» under hovedbildet.


Itunes

I iTunes bruker man Apple Podcasts for å lytte til musikk. Prosessen er meget lik den du bruker for å abonnere på podkaster hos Spotify.

Når du kommer inn i Apple Podcasts finner du søkefeltet øverst på siden på mobil og øverst til venstre på Macbook. Her skriver du inn «Tore & Tarjei» eller «Dagen mener».

Trykk på plusstegnet der det står «abonner» for å få med deg ukentlige podkastepisoder. Disse episodene vil dukke opp i ditt bibliotek i Apple Podcast.

Google Podcasts

Fremgangsmåten for å abonnere i Google Podcasts er tilnærmet lik den for Spotify og Itunes. Forskjellen er at du her også kan bli varslet om nye episoder du abonnerer på og du får tilbud om mobilen automatisk skal laste ned nye episoder. Begge funksjonene kan slås av om du ikke er interessert i dem.

På hovedsiden finner du søkefeltet øverst på skjermen. Her skriver du «Tore & Tarjei» eller «Dagen mener».Trykk på abonner for å følge med på hver ny episode som kommer.

Når du trykker på «abonner» kan du velge om episoden skal lastes ned automatisk og om du vil få varsel for hver gang det kommer en ny episode.

Dersom noe skulle være uklart eller vise seg å ikke stemme kan du ta kontakt ved å sende mail til Haavard.lied@dagen.no. Så hjelper jeg deg så godt jeg kan.