Baptistkirken i San Jose der det ble meldt om en knivstikking sent søndag kveld lokal tid. To personer er drept, ifølge politiet. Foto: Nhat V. Meyer / Bay Area News Group via AP / NTB

To personer knivdrept i kirke i California

To personer er drept og flere er alvorlig såret i en knivstikking i en baptistkirke i San Jose i California, opplyser ordføreren i byen.

To personer er drept og flere er alvorlig såret i en knivstikking i en baptistkirke i San Jose i California, opplyser politiet.

Det var ingen gudstjeneste på det aktuelle tidspunktet, men flere hjemløse hadde fått komme inn i kirken så de ikke skulle fryse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Knivstikkingen skjedde sent søndag kveld lokal tid.

– Våre tanker går til familiene til de to medlemmene av lokalsamfunnet som ble drept som følge av knivstikking i angrepet på Grace Baptist Church i byen, skrev ordfører Sam Liccardo på Twitter natt til mandag.

Han slettet senere meldingen og viste til politiets pågående etterforskning.

Kilde: Både i og utenfor kirken

Det ble raskt meldt at en person var pågrepet, men dette ble senere avvist av politiet. Det ble i stedet oppgitt at det var snakk om en pågående hendelse, og at det vil bli offentliggjort flere opplysninger senere.

TV-kanalenKTVU har meldt at en 22 år gammel mann ble pågrepet idet han forsøkte å flykte fra åstedet, men uten at dette er bekreftet.

Motivet for ugjerningen er ikke kjent. Ofrene skal ifølge en ikke navngitt kilde ha vært både i og utenfor kilden.