En familie tenner lys utenfor Notre Dame-kirken i Nice i kjølvannet av terrorangrepet denne uken. Foto: Daniel Cole, AP/NTB

En tredje person pågrepet etter knivangrepet i Nice

Ytterligere en mann er pågrepet i forbindelse med knivangrepet i en kirke i Nice torsdag. Dermed er totalt tre menn pågrepet i saken, inkludert gjerningsmannen.

En 33 år gammel mann ble pågrepet og brakt inn til avhør sent fredag kveld.

Fra før er en 47 år gammel mann blitt pågrepet og mistenkt for å ha hjulpet den antatte gjerningsmannen (21) bak drapene i Notre-Dame-kirken i Nice torsdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi forsøker å kartlegge hva hans rolle er oppi alt dette, sier en kilde fra påtalemyndigheten til nyhetsbyrået AFP.

Torsdag formiddag gikk gjerningsmannen, en 21 år gammel mann fra Tunisia, inn i kirken, hvor tre mennesker ble drept og en rekke andre såret.

Det ene offeret, en 60 år gammel kvinne, fikk hodet skåret av, ifølge påtalemyndigheten. En 55 år gammel kirketjener fikk et dypt kutt i halsen og døde også av skadene. I tillegg døde en brasiliansk kvinne i 40-årene av skadene kort tid etter angrepet.

I september ankom den 21 år gamle tunisieren Italia, og siden tok han seg over grensen til Frankrike. Ifølge tunisiske myndigheter var han først i Paris, men ankom Nice én dag før angrepet.

21-åringen var involvert i en rekke voldssaker i tenårene, ifølge tunisiske myndigheter.