Lisa Børud og Amalie Snøløs starter podkast
Mandag kommer første episode av podkasten fra de kristne influenserne Lisa Børud Gustavsen og Amalie Snøløs.
PODKAST: Onsdag morgen slapp Lisa Børud og Amalie Snøløs nyheten om at de lanserte podkast på sine Instagram-kontorer. Foto: Skjermdump Instagram/LisaBorud
PODKAST: Onsdag morgen slapp L
...
PODKAST: Onsdag morgen slapp Lisa Børud og Amalie Snøløs nyheten om at de lanserte podkast på sine Instagram-kontorer. Foto: Skjermdump Instagram/LisaBorud
Del

Onsdag morgen slapp Lisa Børud og Amalie Snøløs nyheten om at de lanserte podkast på sine Instagram-kontorer. Første episode av podkasten kommer mandag 5. oktober og skal ha tema «forbilde».

Stjernekamp og farmen

Børud har vært artist med en tydelig kristen profil siden barndommen, og har de siste årene vært deltager i programmer som «Stjernekamp» og «Melodi Grand Prix».

Snøløs ble et kjent navn som 21-åringen da hun var deltager i Farmen på TV2 i 2017. Siden den gang har hun vært et kjent navn i norsk offentlighet, gjennom arbeid blant annet som modell og influencer.

I flere intervjuer de siste månedene og på sine egne sosiale medier plattformen har Snøløs delt åpent om sin kristne tro.

– Folk blir fort frontet på en negativ måte når man snakker høyt om religion og tro. For min del ønsket jeg å fortelle hva jeg tror på og hvorfor jeg tror på det, fortalte Snøløs til God kveld Norge i april.

258.000 følgere

Snøløs går i menigheten Hillsong i Oslo, mens Børud går i Filadelfiakirken Oslo. Mellom seg har de to omkring 258.000 følgere på Instagram.

Under et bildet av de to skriver både Børud og Snøløs at de har planlagt podkasten i ett år, og gleder seg til å starte denne reisen.

«Vi håper at dere har lyst til å følge med oss på vår reise hvor vi snakker om temaer som vi bryr oss om og som vi tror og håper dere vil høre om».

Under innleggene har de to allerede fått flere støtterklæringer og gratulasjoner.

Det har ikke lykkes Dagen å komme i kontakt med Snøløs eller Børud for en kommentar onsdag.

farmen,amalie snøløs,lisa børud,kristen,podcast,forbilde,kjendis,hillsong oslo,filadelfiakirken i oslo,instagram,stjernekamp,podkast