Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit hadde torsdag videomøte med Bymisjonen og fikk en orientering om situasjonen. På bildet øverst fra venstre: assisterende generalsekretær Johannes Heggland, hovedverneombud Ellen Nykaas, generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal i Kirkens Bymisjon og kronprinsparet. Foto: Maren Kvikshaug/Det kongelige hoff / NTB scanpix

Kronprinsparet møtte Kirkens Bymisjon i videomøte

Koronakrisen har ført til store endringer i måten Kirkens Bymisjon jobber på. Torsdag hadde de videomøte med kronprinsparet, som hyllet dem for innsatsen.

Bymisjonen fikk skrytfra kronprinsparet, som ga organisasjonen skryt for innsatsen med å ivareta de svake i samfunnet gjennom koronakrisen.

– Det er ofte de gruppene som i utgangspunktet er mest sårbare, som også er de som er mest utsatt i en krise. Da er det viktig at organisasjoner som deres, er der ute og gjør en ekstra innsats for dem som trenger det mest, sa kronprins Haakon.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Her fra kronprinsparets bolig på Skaugum. Foto: Maren Kvikshaug/Det kongelige hoff / NTB scanpix

Bymisjonen driver nå mer oppsøkende arbeid, ved å møte folk digitalt eller ansikt til ansikt. I Oslo er det blitt satt inn en egen suppesykkel, som leverer mat hjem til eldre som tidligere møttes på seniorsenteret.