Se «hele» lovsangsnorge synge Navnet Jesus
Videoen tar av i sosiale medier.
DIGITALT KOR: Her synger lovsangsledere «Navnet Jesus blekner aldri» fra hver sin kant av landet. Foto: Skjermdump/YouTube
DIGITALT KOR: Her synger lovsa
...
DIGITALT KOR: Her synger lovsangsledere «Navnet Jesus blekner aldri» fra hver sin kant av landet. Foto: Skjermdump/YouTube
Del

Mandag lanserte den kristne bevegelsen Get Focused i Tønsberg en musikkvideo hvor over 20 norske lovsangsledere og artister synger den kjente salmen «Navnet Jesus».

Etter fjorten timer hadde den over 40.000 visninger og hundrevis av delinger i sosiale medier.

Se musikkvideoen under:

Kjent salme

Festivalsjef i Get Focused, Remi Kleppan, forteller at prosjektleder Kristoffer Wergeland fikk ideen etter å ha sett NRK lage en lignende video med OL-sangen «La ilden lyse».

– Hvorfor valgte dere akkurat denne sangen?

– Det er en kjent, gammel salme som mange kjenner til. Samtidig er den veldig tydelig på at navnet Jesus tåler alt og at det aldri blekner, sier Kleppan.

– Hva håper dere at videoen skal bety?

– Jeg håper den kan minne folk om at Jesus alltid er med oss og at hans navn er større enn et koronavirus.

Ulike artister

Over 20 ulike personer er med i videoen og synger noen strofer hver. At så mange deltar er ikke tilfeldig.

– Vi ville vise at vi står sammen som Kristen-Norge. At vi sammen løfter opp navnet Jesus og at det er han som får oss igjennom dette, sier festivalsjefen.

– Hva synes du om responsen så langt?

– Den har vært overveldende. Jeg trodde ikke det jeg så da jeg våknet i dag tidlig og den hadde 300 delinger. Nå er det over 800 delinger av videoen. Dette tar vi som et tegn på at sangen betyr noe for folk, sier Kleppan.

get focused,lovsang,navnet jesus,salme,remi kleppan,sosiale medier,musikk,video,kristoffer wergeland,koronaviruset,koronavirus