Tidligere prisvinner Karin Haugnes sammen med Vigdis Johnsen, en av de mange Haugnes har fått være til hjelp for. Foto: Silje Rognsvåg

Kjenner du noen som fortjener Dagens hederspris?

For sjette gang skal vi hedre enn ildsjel i Kristen-Norge. Men først trenger vi din hjelp.

Kjenner du en kristen ildsjel som har utgjort en forskjell i lokalmiljøet gjennom frivillig arbeid?

I år deler vi ut Dagens hederspris for sjette gang, og i den anledning åpner vi for at du som leser kan nominere en eller flere kandidater som du mener fortjener å vinne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Kristen-Norge er viktig for oss. Ofte intervjuer vi i Dagen generalsekretærer, prester, teologer og andre kristne ledere som har en offentlig rolle. Samtidig er vi klar over at de som gjør arbeidet på grasroten er frivillige. Det er de som er motoren i norsk menighetsliv. Vi ønsker å løfte frem noen slike forbilder, og gi dem et ekstra løft, sier Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen om hedersprisen.

Slik nominerer du

Alt du trenger å gjøre for å nominere en kandidat er å sende en e-post til nettredaksjonen@dagen.no. E-posten bør inneholde fullt navn på den du ønsker å nominere. Husk å begrunne hvorfor du mener at vedkommende fortjener å vinne.

Når vi har fått inn en stor bunke med gode kandidater, vil en jury i redaksjonen i Dagen sette seg ned og plukke ut fem personer. Deretter vil vi åpne for avstemning her på Dagen.no.

Vinneren av Dagens hederpris vil bli tildelt 25.000 kroner.

Tidligere vinnere er Ragnhild Knudsen, enken etter abortmotstanderen Børre Knudsen (2019), Soul Children-dirigent Torhild Skraastad (2018), Einar Foss Kvavik som står bak julespillet «Veien til Betlehem» i Lyngdal (2017), ekteparet Liv Hilde og Helge Tønnes Langåker for det kristne ungdomsarbeidet Young Life på Karmøy (2016) og ildsjelen Karin Haugnes i Grimstad Misjonskirke (2015).

Les også
Dagens hederspris til Børre Knudsens enke
Les også
En kvinne som har ofret mer enn de fleste