Abid Raja hetset på nettsted
Venstres parlamentariske nestleder Abid Raja ble utsatt for hets og nedsettende karakteristikker i nettstedet Resetts kommentarfelt på Facebook onsdag.
Venstres parlamentariske nestleder Abid Raja møtte pressen på Gardermoen onsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Venstres parlamentariske nestl
...
Venstres parlamentariske nestleder Abid Raja møtte pressen på Gardermoen onsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del

Det har de siste dagene blåst friskt rundt Raja, som med sine påstander om at Frp-toppene spredte «brun propaganda» i valgkampen har satt sinnene i kok hos Frp. Raja har senere avvist at han med påstandene refererer til nazismen.

De hetsende kommentarene kom som en reaksjon på en artikkel Resett-sjef Helge Lurås skrev om Raja, melder Dagbladet . Tittelen på saken var «Abid Raja er en frekk, populistisk pakistaner – hans fiendtlighet mot det norske er farlig».

«Det er noen som fortjener ei kule midt i panna fra så nært hold at hele den hårløse brystkassa blir dekket av kruttslam», het det blant annet i kommentarfeltet.

Lurås sier nettstedet sletter upassende og grove kommentarer fortløpende.

– Stygge kommentarer, som den du viser til, blir slettet umiddelbart. Denne er publisert på vår Facebook-side. Det er fullstendig uakseptabelt og en kommentar vi tar helt avstand fra, sier han til avisen.

venstre-raja-hets,innenriks,nyheter,politikk,Politiske partier,norge,Riksnyheter,abid raja,resett,frp,venstre,helge lurås