BREV: Jase Hyndman (7) mistet
...
BREV: Jase Hyndman (7) mistet faren sin i 2014. Nå har hans brev til himmelen gått viralt. Illustrasjonsfoto: Daiga Ellaby/Unsplash
Liten gutt sender brev til himmelen – får rørende svar fra Royal Mail
Del
En 7-år gammel gutt fra Skottland sendte nylig et kort adressert til sin pappa i himmelen som hadde bursdag. Få uker senere kommer et overraskende svar i posten.

Jase Hyndman (7) fra Skottland sendte for noen uker siden et bursdagskort hvor adressen på konvolutten ikke var standard gatenavn og postkode som postkontoret vanligvis ser. På brevet sto det:

«Kjære postmann, kan du levere dette til himmelen til min pappa sin bursdag. Tusen takk».

Stjerner og galakser

Noen uker senere fikk gutten et rørende svar fra Storbritannias Royal Mail, hvor de blant annet skriver at brevet klarte seg gjennom den vanskelige reisen, og er trygt levert i himmelen.

Saken har blitt omtalt verden over, blant annet av BBC News og CBS News, etter at gutten mor, Teri Copland, la ut en status og bilder på Facebook hvor hun takket postselskapet, og sa hennes tro på menneskeheten var gjenopprettet.

Brevet er signert Sean Milligan, leveranse sjef, og lyder som følger:

«Kjære Jase. Vi ønsket å gripe muligheten til å kontakte deg for å informere om at ditt brev har blitt trygt levert til din pappa i himmelen. Det var en vanskelig utfordring for oss å unngå stjerner og andre objekter i galaksen på vei til himmelen. Likevel, så er vi veldig glad for å kunne si at dette viktige brevet er levert. Vi vil fortsette å levere trygt til himmelen også i fremtiden».

– Helt nydelig

Ifølge BBC News gikk guttens far bort i mai 2014, og han og søsteren Neive (10) markerer datoen hvert år. Copland skriver på Facebook at ord ikke kan utrykke hvor glad 7-åringen ble for å vite at pappaen fikk kortet.

BREV: Brevet 7-åringen skrev til sin pappa i himmelen som hadde bursdag. Foto: Teri Copland/Skjermdump Facebook
 

«Dere hadde ikke trengt å gjøre en innsats, dere kunne bare ha ingrorert det, men det faktum at dere gjorde dette for en liten gutt dere aldri har møtt er helt nydelig,» skriver hun.

Copland avslutter statusen med tusen takk, og god jul til alle. I skrivende stund har innlegget hennes blitt delt over 300.000 ganger. Under har flere mennesker gjort inntrykk for at de er rørt, og ønsker familien en riktig god jul.

paywall
paywall
paywall
himmelen,brev,skottland,pappa,post,bbc,cbs,stjerner,god jul,facebook,bursdag