Hege Storhaug mister støtten t
...
Hege Storhaug mister støtten til HRS. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Kutter Human Rights Service-støtte med en halv million
Del
Regjeringen foreslår å redusere støtten til stiftelsen Human Rights Service (HRS) fra 1.835.000 til 1.350.000 kroner.

HRS har de to siste årene mottatt tilskudd på 1.835.000, skriver Filter Nyheter . Nå foreslår regjeringen å kutte tilskuddet med en halv million kroner.

Filter Nyheter har publisert en liste over hvilke organisasjoner som får tilskudd til å jobbe med integrering. Der kommer det fram at støtten til HRS er kuttet.

– Viser hvor feige Frp er

Rita Karlsen er daglig leder i HRS, som i mange år har frontet Hege Storhaug som omstridt talsperson. Storhaug er kjent for sin sterkt islamkritiske blogg. I et innlegg på sin hjemmeside skriver HRS:

– Det viser igjen hvilken makt Høyre gir Venstre, og hvor feige Frp er. Det koster å være ærlig, og det uansett regjering, skriver  stiftelsen på sin hjemmeside .

Integrering- og mangfoldsdirektoratet (Imdi) anbefalte i 2016 at stiftelsen skulle miste støtten, men de beholdt tilskuddet i både 2017 og 2018.

– Det kan ikke være sånn at bare de med helt korrekte meninger får statsstøtte, sa Sylvi Listhaug (Frp) den gang.

sb-kutter-hrs-støtte,innenriks,nyheter,politikk,økonomisk politikk,norge,oslo,Riksnyheter,human rights service,hrs,pressestøtte,media,budsjett,statsbudsjettet,rita karlsen,hege storhaug,høyre,venstre,integrerings- og mangfoldsdirektoratet,sylvi listhaug