Statsminister Erna Solberg bes
...
Statsminister Erna Solberg besøkte KrFUs landsstyremøte på Gardermoen fredag kveld. Her sammen med KrFUs leder Martine Tønnessen, som lørdag ble gjenvalgt som ungdomspartiets leder. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Martine Tønnessen gjenvalgt som leder i KrFU
Del
Martine Tønnessen fra Hamar ble lørdag gjenvalgt som leder i Kristelig Folkepartis ungdomsparti på landsmøtet på Gardermoen.

KrFUs landsmøte fulgte dermed valgkomiteens innstilling. Tønnessen går inn i sitt andre år som leder for organisasjonen.

– Jeg er veldig takknemlig for tilliten landsmøtet nå viser meg. Det har vært et spennende år som leder for KrFU, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på det nye. Jeg vil jobbe for å få mest mulig gjennomslag for KrFUs gode politikk og å utfordre både KrF og alle andre partier, sier hun.

Den nye ledertrioen vil foruten Tønnessen bestå av Nikolai Skogan som første nestleder og Edel-Marie Haukland som andre nestleder.

Senere lørdag skal ungdomspartiet debattere moderpartiets veivalg i norsk politikk fram mot neste stortingsvalg. Mens Tønnessen vil ha KrF inn i regjeringen, har de to påtroppende nestlederne advart sterkt mot å tre inn i en regjering der også Frp sitter.

paywall
paywall
paywall
paywall
paywall
paywall