Glis: Nå gliser Henry Østhasse
...
Glis: Nå gliser Henry Østhassel enda bredere. Her er han i en redigert versjon, der Donald Trump har tatt plass ved siden av ham i bilen. Foto: Montasje/privat
Amerikansk valgseier gav Henry ny bil
Del
Henry Østhassel fra Vanse vant stort på Trumps valgseier. Nå har han investert i ny bil, med et passende skilt.

Da Trump vant valget i USA , vant Henry Østhassel 352.000 kroner. Nå har han kjøpt seg ny bil, nærmere bestemt en Opel, for pengene. Ifølge Østhassel er elbilen, som heter Bolt i USA, en ekte amerikaner. Modellen er utviklet av Chevrolet og produsert i Detroit City.

LES OGSÅ: Det absurde Trump-hatet

Men til tross for den skinnende røde fargen, er det kanskje bilskiltet som vekker mest oppmerksomhet.

Tidlig i sommer lanserte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen personlige bilskilt. Dagen skrev da om hvilke kristen-skilt som var tatt, og hvilke som fortsatt var ledige.

Les også:

 

Solvik-Olsens frislepp fikk Henry Østhassel til å søke om skiltet TRUMP1, som fint illustrerer hvordan han fikk ny bil ut av Trumps valgseier. Nå har han fått det, og kan kjøre rundt i sin nye bil med en konstant påminner om en seier selv ikke valgekspertene forutså.

For ordens skyld: Trump er beskyldt for å ha vunnet med russisk manipulering, men Donald Trump er her plassert i førersetet ved hjelp av bildemanipulering.

Les også:

 

donald trump,ketil solvik-olsen,henry østhassel,kuriosa,gevinst,pengespill,veddemål