TOPPTRIO: Partileder Knut Aril
...
TOPPTRIO: Partileder Knut Arild Hareide ble valgt som toppkandidat for Hordaland KrF. På 2. plass på listen kom Torill Selsvold Nyborg (t.v), mens Line Meyer ble valgt på 3. plass. Foto: Sondre Olsen, KrF Hordaland
Hareide fikk topplassen i hjemfylket
Del
Partileder Knut Arild Hareide gikk lørdag til topps på stortingsvalgsliste da Hordaland KrF hadde nominasjonsmøte på Stord.

Hareide fikk 117 stemmer, mens Bjarte Ystebø fikk seks stemmer. Det var 125 delegater til stede.

Hareides deltagelse i Pride-opptoget i Oslo i sommer vakte reaksjoner i hjemfylket , men fylkeslaget samlet seg om ham med overveldende flertall.

LES: Bedehuspastor forstår Pride-deltagelse

Ny tredjeplass

På andreplass ble tidligere fylkesordfører Torill Selsvold Nyborg valgt.

På tredjeplass var kirkeverge Beate Husa fra Sund foreslått, mens NAV -rådgiver Line Meyer fra Bergen og KrFU ble valgt inn på denne plassen. Husa ble plassert på fjerdeplass.

LES OGSÅ: Hareide på førsteplass, ikke uten kamp

– Sterk liste

– Jeg er utrolig stolt over å få stå på toppen av stortingslisten til Hordaland KrF, sier Hareide i en pressemelding.

– Vi har fått en sterk liste med mange gode kandidater som er motiverte for å gjøre en god valgkamp. Målet er å få to representanter inn på stortinget for KrF i Hordaland, og det har jeg stor tro på at vi skal klare, sier Knut Arild Hareide som i dag er valgt på 1. plass på stortingslisten til Hordaland KrF.

hordaland krf,knut arild hareide,krf,line meyer,nominasjon,torill selsvold nyborg,valg2017,bjarte ystebø,beate husa,sund,bergen,krfu,nav,kristelig folkeparti,stortingsvalget 2017,stortingsvalget