Innvandrings- og integreringsm
...
Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. Her fotografert da hun holdt tale på Strømsø torg i Drammen 1. mai Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Flertallet synes Listhaug gjør en god jobb
Del
En fersk meningsmåling viser at 55 prosent av Norges befolkning mener at Sylvi Listhaug (Frp) gjør en god jobb som innvandrings- og integreringsminister.

Målingen er gjort av Ipsos på oppdrag for Dagbladet og viser at 22 prosent av befolkningen mener at Listhaug gjør en meget god jobb. 33 prosent mener at hun gjør en ganske god jobb.

– Jeg vil takke for den store støtten, og spesielt til de som nesten hver dag sender meg håndskrevne brev, blomster, støtteerklæringer og epost. Det setter jeg stor pris på, og det gir meg et løft når det blåser som verst, sier Listhaug til avisen.

LES: Listhaug: – Washington Post har ikke peiling

18 prosent av de spurte mener at statsråden gjør en meget dårlig jobb, mens 20 prosent mener at hun gjør en ganske dårlig jobb. 7 prosent har svart vet ikke.

listhaug-måling,innenriks,nyheter,politikk,Flyktninger og asylsøkere,norge,Riksnyheter,sylvi listhaug,undersøkelse,meningsmåling,frp,fremskrittspartiet,innvandrings- og integreringsminister,innvandringsminister,listhaug,politiker,dagbladet,innvandring,innvandrere,asyl,asylsøkere,asylanter,migranter,immigranter,flyktninger,utlendinger,integrering