Justin Bieber la ut dette bildet på Instagram etter bibelstudiene. Det er usikkert om det er et eldre bilde eller om det faktisk er tatt rett etter møtet med pastor Judah Smith. Det skal ihvertfall være Selena Gomez han holder i sine armer. Foto: Justin Bieber / Instagram

Justin Bieber på bibelstudier med Selena

Justin Bieber twitrer «Gud er god» og legger ut bilder av bibelord på Instagram. Det spekuleres nå i om «alle fjortiseres drøm» har invitert Gud til et comeback.

Det er forøvrig ikke bare Vårherre som er invitert inn i varmen igjen. Også Selena Gomez, som artisten har hatt et minst like heftig «av-og-på»-forhold til som til Skaperen, er visstnok inne i artistens armer igjen.

20 år gamle Justin Bieber ble nemlig sett, sammen med Gomez, da de to forlot Los Angeles City Church onsdag i forrige uke.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Justin Bieber kaller pastoren i kirken, Judah Smith, som leder City Church menigheten i Seattle, for «en venn og åndelig veileder».

Etter det Christain Today erfarer kom Gomes først til kirken, sammen med sin vennine Francia Raisa. Bieber ankom bibelstudiene litt senere.

– Paret satt ved siden av hverandre og deltok på bibelstudiene. De virket veldig nære, sier en kilde til Daily Record.

– Så forlot de kirken sammen i Biebers bil.

Nett-TV: «Bieber-konvertering» går verden rundt

Sosiale bekjennelser

Etter studiene la Biber ut et bilde på Instagram, hvor han holder Gomez i armene mens hun kysser ham på kinnet. Med teksten «Akkurat nå er alt tåkete».

Det er uklart om bildet faktisk er tatt den siste uken eller om det er av eldre dato.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hverken sangeren eller folkene rundt ham har bekreftet Bibers eventuelle retur til Gud - og til gamlekjæresten. Han fortsatte uansett å dele åndelige meldinger med sine mange tilhengere.

«Gud er god»-meldingen er så langt blitt retweetet 70.000 ganger.

Senere la han ut et bilde av bibelord på Instagram.

«Etter at du har lidd en liten stund, vil Gud gjenopprette, bekrefte, styrke og etablere deg», skrev han og henviste til første Peters bok, kapittel 5, vers 10.

Full fres

Bieber har sånn sett sine ord i behold, for de siste årene har vært av turbulent karakter. Det toppet seg sist måned da han og skuespiller Orlando Bloom skal ha havnet i en slåsskamp på Ibiza.

Årsaken var at Bieber skulle ha kommet med ufinheter overfor Blooms kjæreste, modellen Miranda Kerr.

Paparazzi-fotografene fikk også med seg at Bieber stort sett brukte tiden sin på øya sammen med Playboy-modeller.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Tidligere i år ble artisten arrestert for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Det ble funnet spor av både marihuana og det angstdempende sboffet Xanax i blodet hans.

Artisten har også ved en rekke anledninger gått løs på innpåslitne pressefolk.

Likevel holder fansen stand. Da artisten besøkte Oslo i april 2013, skapte han kaos i byen. Elleville tenåringsjenter lot seg knapt kontrollere.

Les også
Strever med urealistiske idealerUng Landsmøte
Les også
Hillsong er hot i USAHillsong i USA
Les også
Her er britenes favorittsalmer
Les også
«Bieber-konvertering» går verden rundt
Les også
Bishop condemns «Bieber-conversion» on Norwegian TV