FESTIVAL: Det er ventet mellom 700 og 1.000 ungdommer til Ufestivalen i Hamar torsdag.

Tentro og #Jesus på Ufestivalen

Med Tentro-camp og hovedfokus på Jesus, satser Ufestivalen på Hedmarktoppen denne uken på mange deltakere.

Prosjektleder og festivalsjef, Sandra Elén Bjørnø sier hun er stolt av å presentere Tentro-camp, som er nytt av året på Ungdomsfestivalen i Hamar.

– Vi syntes det er gledelig å ha en nasjonal leir for alle Tentroelever som en siste avslutning. Og i år er vi stolt av å presentere nettopp dette som en del av Ufestivalen, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Se hva som skjer i kristen-Norge i sommer:Stevneguiden.no

Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge. Campen på Ufestivalen har et eget opplegg for konfirmantene som går over to dager. Samtidig får de på lik linje med de øvrige deltakere muligheten til å være med på alt det andre som skjer, som møtene, konsertene og «Den store bykampen».

– På Tentro-camp skjer det ting som er forbeholdt konfirmanter det siste året. Det blir det beste og mest eksklusive opplegget.

– Samtidig ønsker vi ikke å ta Tentro-elevene ut av Ufestivalen, som er rettet mot alderstrinnene 13–19 år. Derfor er de også en del av den øvrige festivalen, sier Bjørnø.

Fokus på Jesus

Med årets tema #Jesus, ønsker festivalen å ha et enda sterkere og tydeligere fokus på Jesus gjennom hele festivalen, sier Bjørnø.

– Jesus vil stå i sentrum i alle taler og seminarer. Vi ønsker å ha fokuset på hvordan vi kan leve livet med Jesus hver eneste dag, sier hun.

Talerne i år er Andreas Nielsen, pastor i Hillsong Church Stockholm, Øystein Gjerme, grunnlegger og hovedpastor i Salt Bergenskirken, Sandra Elén Bjørnø, og Ungdomspastor i Ålesund, Alexander Botn.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Blant artister erJesus Loves Electro, som Bjørnø håper vil trekke mange ungdommer.

– Vi satser på en utescene der det blir masse livemusikk. Vi har også en egen radiosending på området. Vi ønsker også å toppe det som de tidligere årene har vært bra, sier hun.