PÅ RETT SPOR: Kombinasjonen Justin Bieber og kjøretøyer har ikke vært helt heldig den senere tid, men nå skal superartisten ha staket ut en ny kurs sammen med pastoren i Hillsong New York.

Bibel-Bieber søker trøst i troen

Etter at det er ble definitivt slutt med kjæresten Selena Gomez, har megastjernen Justin Bieber vendt seg enda sterkere til Gud enn før.

In english -Google translate this article

Det har vært kjent helt siden gjennombruddet i 2009 at popstjernen og ungpikeidolet har hatt en kristen tro, og det er ingen fersk nyhet at 20-åringen har hatt gode kontakter til Hillsong.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også: Bieber på bibelstudier med kjæresten

Politi-saker

Bieber ble kjæreste med en annen ung popstjerne i 2010, Selena Gomez, men forholdet raknet i fjor og erklæres nå som definitivt over.

De siste månedene har Bieber vært involvert i flere skandaler. Han er blitt arrestert to ganger for fyllekjøring, og politibilder av ham har florert i mediene. Det har vært antatt at vanskene har vært en reaksjon på bruddet med Gomez.

LES: Bieber siktet etter kollisjon i Canada

Bibel-Bieber

Men i stedet for å ty til den dårlige kombinasjonen av flaska og raske biler, søker Bieber nå trøst i troen. Ifølge nettstedet Huffington Post og flere andre kilder skal Bieber i sommer ha blitt døpt av Hillsong-pastor Carl Lentz i Hillsong-menigheten i New York.

Som et bidrag til å legge kjærlighetssorgen bak seg skal Bieber nå ha gjenopptatt sine bibelstudier i pastor Lentz´ menighet. Bieber deltar i gudstjenester i menigheten på søndager mens han også er med når det er bibelstudier på tirsdagskveldene, ifølge avisa Christian Today.

Sågar skal Bieber for tiden bo hjemme hos Hillsong-pastoren og hans familie i New Jersey. Det er ulike nettsteder som har stoff om alle slags celebriteter, som melder dette.

Bieber har pleid forbindelser til Hillsong-nettverket også tidligere og gått på gudstjenester både i New York og Los Angeles.

Artikkelen fortsetter under annonsen.