- Røssaak satte spor etter seg
Del
-Leif Røssaak har satt spor etter seg i Norge som en usedvanlig velorientert venn av Israel, sier lederen for IKAJ-Norge, Leif A. Wellerop, om tapet av sin venn gjennom 20 år.
Informasjonssjef ved Israels ambassade i Oslo, Leif Røssaak måtte onsdag ettermiddag gi tapt etter lengre tids kamp mot kreft, bare 52 år gammel.- Først og fremst tenker jeg på hans kone og nærmeste familie som har mistet en kjær ektemann og far, sier lederen for Internasjonale Kristne Ambassade i Norge, (IKAJ), Leif A. Wellerop til Magazinet.- Norge har mistet en usedvanlig velorientert venn av Israel, og Israels ambassade i Norge har mistet en førsteklasses innformasjonsmedarbeider. Leif Røssaak har satt veldig spor etter seg her i landet. Han var meget rettskaffen, også mot sine meningsmotstandere, men ble ofte herjet med debatter i radio og fjernsyn. Men Leif var en dannet debattant, poengterer Wellerop.Han kjente Røssaak godt personlig.

- Dette er også tap av en god venn. Det er tragisk at han gikk bort i så ung alder. Jeg kjente Leif Røssaak i over 20 år, sier IKAJ-lederen.Per Ole Aalberg