KONTROVERSIELL: Jerusalem Film Festival vil være kontroversiell. Det ønsket får de nok oppfylt ved å sette op «Gazas tårer». Kunstnerisk leder, Avinoam Harpak, mener det er tøvete å boikotte film. Film er et personlig uttyrkk fra regissøren, ikke en nasjonalt uttrykk, sier han. Foto: Johannes Reindal

«Gazas tårer» vises for israelsk publikum

Unge vil jobbe i kirken

YNGRE KREFTER

Mer enn halvparten av de kirkelige ansatte i Den norske kirke er over 50 år. Den gode nyheten er at ungdom ser for seg en fremtid som kirkelige ansatte.

Hva nå, KrF?

krf

Landsmøtets oppgave er å vedta politikk og selvsagt de viktige veivalg og store linjer, men kanskje ikke å «velge regjering» eller låse stortingsgruppe og landsstyret til bestemte koalisjoner eller samarbeidsavtaler.

Unge Høyre-leder: – Ekstremt skuffet over Erna

abort

Unge Høyre-leder Sandra Bruflot er skuffet over Erna Solberg som har tilbudt KrF å forhandle om endringer i abortloven. – Unge Høyre er helt tydelige på at dagens abortlov skal være som den er i dag, sier hun.

Tro og ærlighet

andakt

«Falske lepper er en styggedom for Herren, men de som går ærlig fram, er ham til behag.» Ordspråkene 12,22 (Studiebibelen).