Maria Celine Lundeby. Skjermdump: Preik.tv

Hvordan flørte seriøst?

Er det egentlig mulig å unngå såra følelser når jenter og gutter skal kommunisere? I denne andakten deler Maria Celine Lundeby noen tanker om seriøs flørting. Hvordan flørte seriøst?

Har du noen gang opplevd at den gutten du tror flørter med deg, plutselig oppfører seg helt likt med ei annen jente?

Eller enda verre, kanskje, at du plutselig får vite at han har fått seg kjæreste? I så fall vet du hvor ufattelig vondt det er når noe sånt skjer.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kanskje har du tenkt at din flørtende oppførsel overfor en kamerat ikke betyr noe, men så har du såret følelsene hans allikevel?

Kommunikasjon er utfordrende

Kommunikasjon mellom gutter og jenter har potensiale til å være veldig komplisert, og det involverer lett de store følelsene – både positive og negative.

Vi må bare innse det: Vi har et skrikende behov etter å bli sett, og etter å få merke at noen liker oss og ønsker oppmerksomheten vår. Sånn er det å være menneske.

Og vi vet at vi kan påføre andre disse følelsene, og motsatt. Når dét er sant om oss mennesker, om deg, vil jeg at du skal stille deg selv spørsmålet om hvordan Gud vil at vi skal leve sammen med disse tidvis uimotståelig kjekke guttene som omgir oss.

Er det greit bare å kaste alle hemninger og flørte i vei?

Hva sier Bibelen om flørting?

Les også:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Innlegg av Dagen.

Les også
Bryr Gud seg om at jeg er singel?
Les også
Hva er likheten mellom en mobiltelefon og et menneske?
Les også
Gud har noe bedre for deg
Les også
Da ypperstepresten var ufrivillig profetisk…