Min trosfylte mor

Mamma har gitt meg troen.

Mamma har gitt meg livet. Ikke bare ved at hun fødte meg, men også ved at hun valgte å være sengeliggende i store deler av graviditeten. På grunn av komplikasjoner under svangerskapet, fryktet legene for både mammas og mitt liv. Likevel satte hun sitt eget liv på spill ved å velge å bære meg frem. For det er jeg evig takknemlig.

Mamma har gitt meg troen. Først og fremst på Gud. En tidligere nabo fortalte at han husker at mamma alltid spilte lovsang for full musikk fra radioapparatet på kjøkkenet. Og vinduet var alltid åpent, slik at både naboer og forbipasserende også fikk en smak.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mamma har også gitt meg troen på meg selv. Som usikker tenåring trodde jeg aldri at jeg ville få oppleve min store drøm om å spille i band. «Joda, gutten min», svarte mamma. «Det ordner seg for snille barn», sa hun bestandig. Mamma fikk rett.

Mamma har alltid vært der. Da jeg kom hjem fra skolen. Da pappa var på reise. Det er ikke før man selv får barn at man fullt ut forstår hvilket ansvar det innebærer å være foreldre. Gratulerer med morsdagen, mamma!

TILBAKE TIL:Derfor elsker vi mor

LES:Min trøstende mor

LES OGSÅ:Min varme mor