Nye muligheter

«Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud.»

Fanta er en kullsyreholdig drikk laget av The Coca-Cola Company. Den ble utviklet i Tyskland av Max Keith i 1940 etter at utbruddet av annen verdenskrig sperret Tysklands forsyning av Coca-Cola-sirup.

Brusen ble først laget av biprodukter fra oste- og syltetøyproduksjon. Navnet Fanta stammer fra det tyske ordet for fantasi (Fantasie eller Phantasie). Faktaopplysningen er hentet fra Wikipedia og viser hvordan en stengt situasjon ble forvandlet til ny suksess.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I Romerne 8:28, leser vi: «Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud.»

Ja, skulle ikke Gud kunne vende tøffe utfordringer til det beste for oss når Coca Cola kunne klare det i situasjonen ovenfor? 
Jovisst!

Samtidig vet vi også at Guds tanker er langt høyere enn våre tanker, og det som i våre øyne ser helst håpløst ut, er ikke noen uovervinnelig hindring for Ham. Det har Bibelhistorien vist oss gang på gang.

Tenk på Moses og Israelsfolket i en tilsynelatende felle ved Det røde hav, David som går i kamp mot Goliat og Gideon som med 300 mann skal stride mot en hær på 135.000. 
I vårt kristne arbeid skal vi heller ikke være redd for å bruke fantasien og våre kreative evner for å finne nye måter å presentere evangeliet på.

Men Bibelens Ord skal en ikke tukle med.

Behov for mer inspirasjon?