Livets ord

«Du har det evige livs ord, og vi tror og vet at du er Guds Hellige.» Johs. 6,69. 


Det er Peter som vitner. Livets­ ord gir legedom for sjel og legeme. Livets ord forkynner syndsforlatelse og barnekår hos Gud. Det setter mennesker i frihet og skaper frimodighet og glede. Guds ord gir evig liv ved troen på Jesus.

Det er grunn til å takke for livets ord, for i dette Ordet er Jesus selv, slik at Jesus kan bo ved troen i våre hjerter. Spørsmålet er om vi er villige til 
å ta Jesus på ordet?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Gud velsigner den som lar Jesu ord få slippe til så det får prege livet og hverdagen. Carl Bernhard Garve sier, «Ditt Ord, o Gud, er sverd og flamme. Det trenger gjennom marg og bein. Det vet å knuse, vet å ramme, er hjerter enn så hardt som stein. La alle føle rett dets makt, at synden er det underlagt!

Ditt Ord, o Gud er Østens stjerne. Som fører oss til Kristus inn. De vise følger den så gjerne. Og gleders ved dets klare skinn. Å la oss alle lyses frem, ved den til gledens rette hjem». 
Ordet er en Guds kraft! Det trenger gjennom marg og bein, sier sangeren.

«For ordet om korset er dårskap for dem som går fortapt, men for oss som blir frelst, er det Guds kraft.» 1.Kor. 1,18. Paulus vitner: «For jeg skammer meg ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, jøde først og så greker.» Rom. 1,16

Lev daglig i livets ord!

Behov for mer inspirasjon?