Illustrasjonsfoto: Fotolia.com

Ikke glemt

Gud minte meg på å si at han ikke har glemt deg.

Gud har ikke glemt deg. Jeg kjente for å skrive det, Gud har ikke glemt deg. At dette er et ord en eller flere trenger akkurat i dag. Hvis det treffer deg, synes jeg du skal være modig å ta det til deg.

Helt enkelt slik, du og Gud vet hva det gjelder. Det er lett å tenke at Gud glemmer. Men mange ganger i Bibelen står det at Gud hverken kan glemme sine barn eller sine løfter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Først og fremst gjelder det deg som person. Alle som tok imot Ham (Jesus) gav han retten til å bli Guds barn, skriver Johannes. Og Paulus sier at om vi er barn, er vi også arvinger. Arven gjelder evig liv, her og nå, og tilgivelse, omsluttet av Hans kjærlighet. Altså for hver den som vil ta imot det Jesus gjorde.

Dernest gjelder det behov her i livet. Om Gud gav oss sin sønn, hva annet kan han da gjøre enn å gi oss alle ting sammen med ham? spør Paulus. Og Jesus forteller om enken som maste på den urettferdige dommeren helt til han gav henne rett. Han sier at heller ikke vi skal gi opp å be, til Gud.

De løftene Gud har gitt deg, det håpet han har hvisket i hjertet ditt. De bønnene du har bedt og bedt. Ikke slipp det. Gud minte meg på å si at han ikke har glemt deg.

----

Trykk her for å lese flere andakter :-)

Les også
Tomhendt innfor Gud
Les også
Vern og ord
Les også
Arv
Les også
Ut av tåken
Les også
Trøst og kraft i motgang