Illustrasjonsfoto: Fotolia.com

I Herrens hender

Ikke alltid ser vi Guds hånd like tydelig, men like så sikkert som himmelen er blå over skyene, er det at Gud både ser deg og gir deg det du trenger dag etter dag.

En Bhutan-misjonær fortalte om hvordan Gud hadde møtt henne gjennom radioen i en tøff periode. Egentlig pleide det ikke å være mulig å få inn Norge på denne radioen. Det ble som oftest bare med spraking når hun søkte.

Men denne dagen da hun følte seg litt nede fikk hun plutselig inn noe på norsk. Det var sangen: «Jeg er i Herrens hender.» Men det ble med dette. Bare denne sangen. Så var det spraking igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men det var nok for vår venn, misjonæren. – Dette ble som en hilsen direkte fra Gud til meg, sa hun i sitt vakre vitnesbyrd på TV.

Ikke alltid ser vi Guds hånd like tydelig, men like så sikkert som himmelen er blå over skyene, er det at Gud både ser deg og gir deg det du trenger dag etter dag. Det skal du få hvile i også denne dagen. Styrke for dagen i morgen, får du i morgen.

Det er så mange spørsmål som vi synes mangler svar./ Det skjer så mye som vi ikke skjønner./ Men midt i alt så vet vi at vi har en kjærlig far,/ som elsker og forstår.

Så når du kjenner på at veien din er tung å gå,/ men du har lagt ditt liv i Jesu hender,/ skal du få legge fra deg alt du ikke kan forstå/ og hvile i Guds plan.

Ja, derfor tør vi takke uansett hva dagen byr./ I Jesu trygge hånd er våre tider. / Så vil vi finne hvile og bli salvet av hans Ånd / til striden er forbi.

Les også
Din store verdi
Les også
Et Guds verk
Les også
Godt å høre
Les også
Æret og velsignet
Les også
Betrodd mye