Himmel eller Helvete?

Det vekker anstøt i vår tid å forkynne at livet har to utganger, at mennesker trenger å bli frelst, og at Jesus er veien til frelse.

I en leder i Dagen like etter nyttår het det blant annet følgende:


«Det vekker anstøt i vår tid å forkynne at livet har to utganger, at mennesker trenger å bli frelst, og at Jesus er veien til frelse. Likefullt er det dette som er sannheten. Derfor trenger vi den direkte kallsforkynnelsen mer enn noen gang, både for å rekruttere prester og kristne ledere her hjemme og for å sende misjonærer ut. Og så må de som tar imot kallet bli omsluttet av kristenfolkets støtte og forbønn og være trygg på at de slipper å stå i kampen alene.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Et betimelig ord i vår tid. Ordet om korset og hvorfor korsfestelsen var nødvendig har aldri vært populært. Men så enkelt sies det i vår barnelærdom «om den lille bibel»: 
«For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.» (Johs 3,16)

Jesus kom altså for at vi ikke skulle gå fortapt. Bare det forteller jo oss at det finnes en fortapelse. Og vi kunne ha puttet på en rekke flere bibelord.

 Her tar vi videre bare med ett til: 
«..Og jeg så de døde, både store og små: De sto foran tronen, og bøker ble åpnet… om noen ikke var skrevet inn i livets bok, ble han kastet i ildsjøen.» (Fra Johannes åpenbaring 20)

Erditt navnoppskrevet i livets bok?

----

Trykk her for å lese flere andakter :-)