Frelsesbønn

Ved at du forteller om hva Jesus har gjort for deg, kan også andre bli ledet til Frelseren.

Vil du bli frelst kan du vende deg til Gud ved å be denne bønnen:

«Jeg erkjenner at jeg er en synder for Gud og har fortjent den evige død. Jeg tror på den Herre Jesus Kristus som min stedfortreder og Mellommann, som har båret min synd og tatt straffen for den. Jeg mottar Ham som min personlige Frelser, og jeg takker Ham for syndenes forlatelse og stoler på Hans nåde til å kunne leve et hellig liv.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ber du denne bønnen og virkelig mener det du ber om, er du frelst, og Jesus har lovet å være med deg alle dager. Du er fremdeles en synder, og du kan fremdeles falle i synd. Men du kan gå til Jesus med den, bekjenne den og stadig være fri og tilgitt. Det du ikke kan gjøre, er å si at det Bibelen kaller synd er noe du kan gjøre som du vil med. Du kan ikke leve i ubekjent synd og samtidig kalle deg en kristen.

Når du har bedt frelsesbønn og tatt imot Jesus, er det også viktig at du våger å vedstå deg det og fortelle det til andre. Hvis du uventet fikk høre at en gammel slektning hadde etterlatt deg en formue, hadde du nok hatt vanskelig med å holde det helt for deg selv. Og på samme vis med alle gode nyheter. Hvorfor da tie om det rikeste som har skjedd med deg?

Ved at du forteller om hva Jesus har gjort for deg, kan også andre bli ledet til Frelseren.

----

Trykk her for å lese flere andakter :-)